TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Minkas Perfect Care Geflügel & Reis - Gevogelte & Rijst

Glutenvrij droogvoer voor gevoelige katten 
Zonder vis

Zonder vis

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

Voor gevoelige katten

Voor gevoelige katten

Minkas Perfect Care Geflügel & Reis - Gevogelte & Rijst

Ondersteunt het spijsverteringsstelsel van gevoelige katten

Onze Happy Cat Minkas Perfect Care is met zijn gevogelte en rijst een waar feestmaal voor uw kat. Het evenwichtige totaalvoer is speciaal aan de behoeften van gevoelige katten aangepast. Het glutenvrije droogvoer is erg gezond en kan bij lichte klachten aan het maagdarmkanaal het spijsverteringsstelsel ondersteunen. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Verwen uw kat met onze Minkas Perfect Care met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3- en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht  van uw kat.

*van totale proteïnegehalte

Lees meer

Happy Cat Minkas Perfect Care

Onze Happy Cat Minkas Perfect Care is met zijn gevogelte en rijst een waar feestmaal voor uw kat. Het evenwichtige totaalvoer is speciaal aan de behoeften van gevoelige katten aangepast. Het glutenvrije droogvoer is erg gezond en kan bij lichte klachten aan het maagdarmkanaal het spijsverteringsstelsel ondersteunen. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen. Verwen uw  kat met onze Minkas Perfect Care met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht van uw kat.Tip: Kan je kat wat afwisseling gebruiken? Probeer ook eens Minkas Perfect Mix of meng Minkas gewoon met een voer uit ons Supreme assortiment, zoals bv. Voralpen-Rind, Weide-Lamm of Atlantik-Lachs – voor nog meer knabbelplezier.

Lees meer