TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Minkas Kitten Care Geflügel - Gevogelte

Evenwichtige kittenvoeding voor een harmonische groei
Wertvolle Vitamine

Wertvolle Vitamine

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Bevordert een harmonische groei

Bevordert een harmonische groei

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Minkas Kitten Care Geflügel - Gevogelte

Voor een harmonische groei

Onze Happy Cat Minkas Kitten Care zorgt dankzij de waardevolle proteïnen en hoogwaardige ingrediënten zoals omega-3 en omega-6 vetzuren voor een allround harmonische groei - 100 % evenwichtig en natuurlijk. De receptuur met lekker gevogelte is speciaal aangepast aan de behoeften van jonge katten. Het totaalvoer is ideaal vanaf 5 weken en geeft uw viervoeter alles , wat hij nodig heeft. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan veel vitamines en een aan de groei aangepast gehalte aan mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Verwen uw kat  onze Minkas Kitten Care met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan yucca, die de geur van uitwerpselen reduceert.

*van totale proteïnegehalte

Lees meer

Happy Cat Minkas Kitten Care

Minkas Kitten Care met lekker gevogelte is ideaal voor jonge katten vanaf 5 weken. Het evenwichtige receptuur is speciaal op de behoeften van opgroeiende katten afgestemd. Waardevolle dierlijke proteïnen en tal van levensnoodzakelijke vitamines zorgen voor een allround harmonische groei. De voeding wordt geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole, waarbij we enkel goede grondstoffen gebruiken, bij voorkeur van landbouwers uit de regio. Natuurlijk voeren we bij onze Minkas Kitten Care geen proeven op dieren uit en doen we niet aan genetische manipulatie. Het evenwichtige totaalvoer geeft uw kat alle noodzakelijke voedingsstoffen en draagt zo bij aan een lang kattenleven. Tip: Kan je kat wat afwisseling gebruiken? Probeer ook eens Minkas Perfect Care of meng Minkas  gewoon met een voer uit ons Supreme assortiment, zoals bv. Voralpen-Rind, Weide-Lamm of Atlantik-Lachs – voor nog meer knabbelplezier.

Lees meer