TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Minkas Sterilised Geflügel - Gevogelte

Lekkere voeding die de stofwisseling van gecastreerde katten ondersteunt
Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Voor gecastreerde /</br> gesteriliseerde katten

Voor gecastreerde /
gesteriliseerde katten

Minkas Sterilised Geflügel - Gevogelte

Ondersteunt de stofwisseling van gecastreerde katten

Onze Happy Cat Minkas Sterilised Geflügel is speciaal aangepast aan de behoeften van gecastreerde katten. De evenwichtige totaalvoeding helpt met haar verlaagde vetgehalte en het optimale aandeel verzadigende voedingsvezels het ideale gewicht van uw kat te behouden. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Verwen uw kat met onze Minkas Sterilised Geflügel met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht  van uw kat.

*van totale proteïnegehalte

Lees meer

Happy Cat Minkas Sterilised Gevogelte

Minkas Sterilised Gevogelte is optimaal aangepast aan de behoeften van gecastreerde katten. Dankzij het verlaagde vetgehalte is de totaalvoeding ideaal aangepast aan de veranderde energiebehoefte. In combinatie met de verzadigende voedingsvezels kan uw kat op zijn ideale gewicht blijven, zonder honger te moeten lijden. De voeding wordt geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole, waarbij we enkel goede grondstoffen gebruiken, bij voorkeur van landbouwers uit de regio. Natuurlijk voeren we bij onze Minkas Sterilised Geflügel geen proeven op dieren uit en doen we niet aan genetische manipulatie. De evenwichtige totaalvoeding geeft uw kat alle noodzakelijke voedingsstoffen en draagt zo bij aan een lang kattenleven. Tip: Kan je kat wat afwisseling gebruiken? Probeer ook eens Minkas Perfect Care of meng Minkas gewoon met een voer uit ons Supreme assortiment, zoals bv. Sterilised Voralpen-Rind, Sterilised Weide-Lamm of Sterilised Atlantik-Lachs – voor nog meer knabbelplezier.

Lees meer