TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Minkas Hairball Control Geflügel - Gevogelte

Evenwichtige voeding die de vorming van haarballen voorkomt
Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Anti-haarbalcomponent

Anti-haarbalcomponent

Minkas Hairball Control Geflügel - Gevogelte

Voorkomt de vorming van haarballen

In Happy Cat Minkas Hairball Control zijn speciale ruwe vezels verwerkt. Die helpen de vorming van haarballen te voorkomen en zorgen mee voor een zachte uitscheiding via het maagdarmkanaal. De evenwichtige totaalvoeding is ideaal voor volgroeide katten en geeft uw kat alles wat hij nodig heeft. Voor een gezond en lang kattenleven. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Verwen uw kat met onze Minkas Hairball Control met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3- en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht van uw kat.

*van totale proteïnegehalte

Lees meer

Happy Cat Minkas Hairball Control

Minkas Hairball Control is een allround droogvoer dat geschikt is voor alle katten. Het grote aandeel speciale ruwe vezels helpt haarballen te voorkomen. Door de gezonde receptuur is het evenwichtige totaalvoer bijzonder goed verteerbaar. Het voer wordt geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole, waarbij we enkel goede grondstoffen gebruiken, bij voorkeur van landbouwers uit de regio. Natuurlijk voeren we bij onze Minkas Hairball Control geen proeven op dieren uit en doen we niet aan genetische manipulatie. De evenwichtige totaalvoeding geeft uw kat alle noodzakelijke voedingsstoffen en draagt zo bij aan een lang kattenleven. Tip: Kan je kat wat afwisseling gebruiken? Probeer ook eens Minkas Perfect Care of meng Minkas gewoon met een voer uit ons Supreme assortiment, zoals bv. Voralpen-Rind, Weide-Lamm of Atlantik-Lachs – voor nog meer knabbelplezier.

Lees meer