TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Minkas Perfect Mix Geflügel, Fisch & Lamm - Gevogelte - Vis & Lam

Lekkere brokkenmix voor een optimaal evenwicht
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Minkas Perfect Mix Geflügel, Fisch & Lamm - Gevogelte - Vis & Lam

Voor een optimaal evenwicht

Onze Happy Cat Minkas Perfect Mix is een uiterst evenwichtige totaalvoeding voor volgroeide katten. Met lekker gevogelte, fijn lamsvlees en smaakvolle vis is het droogvoer een ware smaakbom voor uw kat. De lekkere brokkenmix wordt goed geaccepteerd en is licht verteerbaar. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Verwen uw kat met onze Minkas Perfect Mix met een volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht van uw  kat

*van totale proteïnegehalte

Lees meer

Happy Cat Minkas Perfect Mix

Onze Happy Cat Minkas Perfect Mix is een uiterst evenwichtige totaalvoeding voor volgroeide katten. Met lekker gevogelte, fijn lamsvlees en smaakvolle vis is het droogvoer een ware smaakbom voor uw kat. De lekkere brokkenmix wordt goed geaccepteerd en is licht verteerbaar. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100 % evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen. Verwen uw kat met onze Minkas Perfect Mix met volle en rijke smaak. De lekkere voeding is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor de huid en vacht van uw kat.Tip: Kan je kat wat afwisseling gebruiken? Probeer ook eens Minkas Perfect Care of meng  gewoon met een voer uit ons Supreme assortiment, zoals bv. Voralpen-Rind, Weide-Lamm of Atlantik-Lachs – voor nog meer knabbelplezier.

Lees meer