TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs - Zalm

Licht verteerbaar kattendroogvoer met zalm
Atlantische Zalm

Atlantische Zalm

Ondersteunt de gewrichten

Ondersteunt de gewrichten

Anti-haarbalcomponent

Anti-haarbalcomponent

Ook voor actieve katten

Ook voor actieve katten

Culinary Adult Atlantik-Lachs - Zalm

Exquise Adult kattenvoeding met fijne zalm

Is jouw kat liefhebber van vis? Dan zal hij verzot zijn op Culinary Adult Atlantik-Lachs! Het licht verteerbare droogvoer voor veeleisende tijgers is een combinatie van licht verteerbare zalm met zachte erwten en fijne rozemarijn. Een ware smaakbelevenis. De lekkere samenstelling met Atlantische zalm uit ons assortiment Culinary Adult droogvoer belangrijke voedingsvezels en helpt zo de vorming van haarballen te verminderen. Bovendien zit de fijne zalm boordevol Omega 3- en Omega 6-vetzuren, die de vacht van je kat doen glanzen.

Ons Natural Life Concept® als basis van alle Happy Cat Culinary kattenvoedingsrecepturen neemt de natuur als voorbeeld. Droogvoer met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit bieden je kat alles wat nodig heeft.

Welke voordelen heeft Culinary Adult Atlantik-Lachs?

  • bevordert de goede werking van de gewrichten
  • geschikt om de vorming van haarballen te verminderen
  • ondersteunt een glanzende vacht
  • ook geschikt voor actieve katten

Kun je je kat ook enkel droogvoer geven

Culinary Adult Atlantik-Lachs is een hoogwaardige, droge kattenvoeding met tal van voordelen: het is licht en lang houdbaar, ook nadat het al enkele uren in het bakje heeft gelegen, is het nog lekker en het helpt het gebit gezond te houden. Toch geef je je kat best niet uitsluitend droogvoer, zelfs al is het de beste kwaliteit. De reden daarvoor is het vaak matige drinkgedrag van katten, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom moet je er ofwel op letten dat je kat voldoende drinkt - ofwel behoud je een deel van de dagelijkse portie voeding voor natvoer voor, naast de porties Culinary Adult Atlantik-Lachs. Ons Happy Cat assortiment bevat tal van lekkere soorten natvoer die je kat helpen om voldoende vocht op te nemen via de voeding.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs - Zalm Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs - Zalm Indoor Adult Atlantik-Lachs - Zalm
Lekkere receptuur, aangepast aan de behoeften van huiskatten
Happy Cat Senior Atlantik-Lachs - Zalm Happy Cat Senior Atlantik-Lachs - Zalm Senior Atlantik-Lachs - Zalm
Evenwichtige totaalvoeding, ideaal afgestemd op de behoeftes van seniorkatten
Happy Cat Gesteriliseerd Adult Atlantik-Lachs - Zalm Happy Cat Gesteriliseerd Adult Atlantik-Lachs... Gesteriliseerd Adult Atlantik-Lachs - Zalm
totaalvoeding met fijne zalm, ontwikkeld voor gecastreerde katten