TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Culinary Adult Land-Geflügel - Gevogelte

Delicaat droogvoer voor katten met zacht gevogelte
Gevogelte

Gevogelte

Ondersteunt de gewrichten

Ondersteunt de gewrichten

Helpt het gebit te verzorgen

Helpt het gebit te verzorgen

Culinary Adult Land-Geflügel - Gevogelte

Optimale verzorging van je kat met Happy Cat Adult Land-Geflügel

Voor onze katten wensen we een gezonde en evenwichtige voeding. Maar goede kattenvoeding moet meer kunnen dan enkel je kat een verzadig gevoel geven en gezond voeren. Om je kat ook wat variatie in smaak te geven, omvat onze productlijn Culinary een grote veelzijdigheid aan ingrediënten – van rundvlees tot forel. Onze kattenvoeding Culinary Adult Land-Geflügel met bijzonder voedzame receptuur heeft een unieke smaak. De samenstelling van zacht gevogelte, verse blauwe bosbes en sappige paardenbloem overtuigt zelfs de meest kieskeurige katten. De extra grote brokken zorgen niet enkel voor meer afwisseling in het voerbakje, maar bevorderen ook nog eens de tandverzorging doordat katten meer moeten kauwen.
Ons hoogwaardig droogvoer voor katten bestaat uit waardevolle dierlijke proteïnen, afkomstig uit verantwoorde dierenteelt. In elk van onze Happy Cat producten zitten natuurlijke ingrediënten, die lekker smaken en gezond zijn.

Welke voordelen biedt onze Happy Cat Culinary Land-Geflügel?

  • ondersteunt de gewrichten
  • overtuigt ook kieskeurige katten met zijn smaak
  • extra grote brokken bevorderen de tandverzorging

Waarvoor dienen de extra grote brokken?

De XL-brokken van Happy Cat Culinary Land-Geflügel zijn met opzet ietsje groter. Zo vormen ze niet enkel een welgekomen afwisseling in het voerbakje, maar zorgen ze er ook voor dat je kat meer moet kauwen op het droogvoer en zijn eten niet zo snel verslindt. Daardoor verteert de voeding beter in de maag. Bovendien bevorderen de brokken de spieropbouw en ondersteunen ze tegelijkertijd de tandverzorging.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte Happy Cat Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte
Gevogelte, wortel en koriander ondersteunen katten in hun groei