TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Culinary Adult Weide-Lamm - Lam

Licht verteerbare kattenvoeding met lamsvlees ook voor gevoelige katten
Lam

Lam

Ondersteunt de gewrichten

Ondersteunt de gewrichten

Anti-haarbalcomponent

Anti-haarbalcomponent

Ook voor gevoelige katten

Ook voor gevoelige katten

Culinary Adult Weide-Lamm - Lam

Lekkere Adult kattenvoeding met zacht lamsvlees

Voor katten met een gevoelige maag moet droogvoer licht verteerbaar zijn. Onze lekkere receptuur voor Culinary Adult Weide-Lamm combineert hoogwaardige lamsproteïnen met belangrijke mineralen en sporenelementen. Het biedt alles wat je kat nodig heeft voor een vitaal kattenleven. Kleine fijnproevers kunnen al watertanden bij Culinary Adult Weide-Lamm met zijn lekkere samenstelling met heerlijke zalm, zachte erwtjes en delicate koriander.

Uit ingrediënten van de allerbeste kwaliteit bereiden wij in een zeer gezond productieproces ons hoogwaardig Happy Cat droogvoer. Het voedingsfysiologisch beproefde All in One concept van Happy Cat met zijn speciale formule voor werkzame stoffen ondersteunt daarbij de vijf belangrijkste aspecten voor een gezonde kat. De formule versterkt het immuunsysteem, helpt het hart gezond te houden en ondersteunt de goede werking van de urinewegen en de spijsvertering. Bovendien zorgen natuurlijke Omega 3- en Omega 6-vetzuren in ons Culinary Adult Weide-Lamm voor een intacte huid en een glanzende vacht.

Wat zijn de voordelen van Culinary Adult Weide-Lamm?

  • licht verteerbaar
  • ondersteunt de gewrichten
  • vermindert de vorming van haarballen
  • ook geschikt voor gevoelige katten

Hoeveel droogvoer en natvoer hebben katten nodig?

Bij gemengd voeren - wat heel wat experts ook aanbevelen - wordt de volledige hoeveelheid voeding verdeeld over twee delen natvoer en één deel hoogwaardig droogvoer. Bied je kat het natvoer bijvoorbeeld in twee porties aan, eentje ‘s ochtends en eentje ‘s avonds, op vaste tijdstippen. Uit het bakje met droogvoer kan hij de hele dag door eten. Natuurlijk moet er altijd vers water beschikbaar zijn.

Trouwens, Culinary Adult Weide-Lamm is geschikt als alternatief voor kattensnacks om intelligentiespeelgoed mee te vullen. Dat bevordert het activiteitsniveau van je kat.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Senior Weide-Lamm - Lam Happy Cat Senior Weide-Lamm - Lam Senior Weide-Lamm - Lam
Perfect afgestemd op de behoeftes van oudere katten
Happy Cat Gesteriliseerd Adult Weide-Lamm - Lam Happy Cat Gesteriliseerd Adult Weide-Lamm - Lam Gesteriliseerd Adult Weide-Lamm - Lam
Evenwichtige totaalvoeding met lamsvlees voor gecastreerde katten