TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Indoor Adult Atlantik-Lachs - Zalm

Lekkere receptuur, aangepast aan de behoeften van huiskatten
Optimale gewichtscontrole

Optimale gewichtscontrole

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Anti-haarbalcomponent

Anti-haarbalcomponent

Voor huiskatten

Voor huiskatten

Indoor Adult Atlantik-Lachs - Zalm

Droogvoeding met zalm voor binnenkatten die graag bewegen

  • na de 1e verjaardag
  • vermindert de geur van ontlasting
  • optimale gewichtscontrole
  • haarbalcontrole

Het heerlijke recept met zalm en fijne kruiden, koriander en mariadistel, is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van binnenkatten. Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren en ondersteunt daardoor huid en vacht. Voedingsvezels dragen bij aan een optimale haarbalcontrole, waardoor deze variëteit bijzonder geschikt is voor langharige katten. De aanwezige Yucca Schidigera kan ook bijdragen aan een vermindering van ontlastingsgeur.

Gematigd vetgehalte voor optimaal gewicht

Binnenkatten bewegen vaak minder dan buitenkatten en kunnen de energie die ze verbruiken niet voldoende gebruiken. Dit kan leiden tot overgewicht over een langere periode. Happy Cat Indoor Atlantic Salmon bevat slechts 12,0% vet en biedt verzadigende vezels voor een langer vol gevoel. Je kat zal zich voller voelen en zijn slanke figuur behouden. Daarnaast heeft ons kattenvoer voor binnen een hoger eiwitgehalte, zodat de eiwitbehoefte van je fluwelen pootje toch voldoende gedekt wordt met een verminderde hoeveelheid voer.

Wat moet ik mijn gesteriliseerde binnenkat voeren? Binnen of gesteriliseerd?

Heb je een of meer katten die allebei gesteriliseerd zijn en uitsluitend binnenshuis leven? Zo ja, dan vraag je je misschien af of een gesteriliseerde kattenvoeding geschikt is voor jouw katten of dat binnenvoer geschikter voor ze is.
Onze Indoor droogvoeders hebben een gematigd vetgehalte van 12% en onze Sterilised voeders zijn minder rijk met slechts 10,5%, maar nog steeds erg smakelijk. Dit betekent dat als je gecastreerde binnenkat graag beweegt en geniet van regelmatige speelsessies met jou, ons binnenvoer de juiste keuze is. Als je gecastreerde kat het grootste deel van de dag slaapt en slechts matig actief is als hij wakker is, is Happy Cat Sterilised Atlantic Salmon bijvoorbeeld geschikter vanwege het lage vetgehalte.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs - Zalm Happy Cat Culinary Adult Atlantik-Lachs - Zalm Culinary Adult Atlantik-Lachs - Zalm
Licht verteerbaar kattendroogvoer met zalm
Happy Cat Culinary Adult Quellwasser-Forelle - Forel Happy Cat Culinary Adult Quellwasser-Forelle... Culinary Adult Quellwasser-Forelle - Forel
Adult droogvoer voor katten met licht verteerbare forel