TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Indoor Adult Voralpen-Rind - Rund

Rundvlees met kruiden helpt haarballen te voorkomen
Optimale gewichtscontrole

Optimale gewichtscontrole

Minder geur van uitwerpselen

Minder geur van uitwerpselen

Anti-haarbalcomponent

Anti-haarbalcomponent

Voor huiskatten

Voor huiskatten

Indoor Adult Voralpen-Rind - Rund

Droogvoer met matig vetgehalte voor binnenkatten

  • na de 1e verjaardag
  • vermindert de geur van ontlasting
  • optimale gewichtscontrole
  • haarbalcontrole

De uitgelezen samenstelling van stevig rundvlees, fijne koriander en mariadistel is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van binnenkatten. Omdat binnenkatten meestal minder bewegen dan hun soortgenoten buiten, kan dit snel leiden tot overgewicht bij dezelfde energie-inname. Daarom bevat onze indoorvariant Voralpenrind slechts 12 % vet. Dankzij de verzadigende voedingsvezels zit je binnenkat nog lang vol. Bovendien kan de Yucca Schidigera in het voer bijdragen aan een vermindering van de ontlastingsgeur, wat je zeker op prijs zult stellen bij het schoonmaken van de kattenbak.

Haarbalcontrole vooral belangrijk voor langharige katten

Ons droogvoer voor binnenkatten bevat waardevolle vezels om haarballen te helpen elimineren. Daarom is onze Indoor Adult Voralpen Rind bijzonder geschikt voor langharige katten. De mix van drie middelgrote brokjes zorgt ook voor afwisseling in de voerbak van je binnenkat.

Wat is het verschil tussen binnen- en gesteriliseerd voer?

Binnenkatten krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten en kunnen gemakkelijk aankomen door minder activiteit met een alledaagse kattenvoeding. Bij gesteriliseerde katten leiden de hormonale veranderingen tot een toename van de eetlust, die kan oplopen tot 25%. Dit betekent dat zowel gesteriliseerde als binnenkatten een voeding met een gematigd vetgehalte nodig hebben om hun fysieke gesteldheid te behouden.
Als je een gecastreerde binnenkat hebt die actief tot zeer actief is, kun je zijn bakje vullen met ons droogvoer voor binnen. Als je daarentegen een rustige, minder actieve binnenkat in huis hebt, raden we onze gesteriliseerde voeding aan.
De stofwisseling van je kat is echter ook belangrijk. Als de Indoor Adult Voralpen Rind te rijk is aan vet (12%), kun je overstappen op Sterilised Adult Voralpen Rind met slechts 10,5% vet.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Culinary Adult Land- Ente - Eend Happy Cat Culinary Adult Land- Ente - Eend Culinary Adult Land- Ente - Eend
Graanvrij droogvoer voor katten met zachte eend en wortel
Happy Cat Culinary Adult Voralpen-Rind - Rund Happy Cat Culinary Adult Voralpen-Rind - Rund Culinary Adult Voralpen-Rind - Rund
Droogvoer voor katten met hartig rundvlees & rode biet
Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind - Rund Happy Cat Sterilised Adult Voralpen-Rind - Rund Sterilised Adult Voralpen-Rind - Rund
Met zacht rundvlees, afgestemd op de behoeften van gecastreerde katten