TOP
Premium kattenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Cat Young Kitten Land-Geflügel - Gevogelte

Gezonde totaalvoeding voor een harmonische groei
Gevogelte

Gevogelte

Bevordert een harmonische groei

Bevordert een harmonische groei

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Ook geschikt voor moederkatten

Ook geschikt voor moederkatten

Young Kitten Land-Geflügel - Gevogelte

Licht verteerbaar kittenvoer vanaf 5 weken oud

  • vanaf de 2e - 6e levensmaand
  • Harmonieuze groei
  • Ondersteunt de lichaamseigen afweer
  • Ook geschikt voor kittenmoeders

Babykatten hebben een verhoogde behoefte aan energie en voedingsstoffen

In de eerste levensweken hebben kittens veel energie nodig om te groeien. Tijdens deze fase komen kittens tussen de 10 en 20 gram per dag aan. Hun energiebehoefte is aanzienlijk hoger dan die van volwassen katten. Alleen kittenvoer dat voldoende energie en voedingsstoffen voor de intensieve groeifase levert, kan je kitten voorzien van de juiste bouwstoffen. Daarom raden we aan om je babykat onze Happy Cat Kitten Land Gevogelte te voeren vanaf de vijfde levensweek tot en met de zesde maand, omdat het optimaal is aangepast aan de verhoogde energie- en voedingsstofbehoefte van kleine katten.

Optimale voedselsamenstelling voor een harmonieuze groei

Happy Cat Kitten Country Gevogelte is gemaakt van licht verteerbaar gevogelte, smakelijke wortel en fijne rozemarijn. De hoogwaardige eiwitten uit het gevogelte zijn nodig voor een optimale ontwikkeling van het bewegingsapparaat. De toegevoegde vitamine C ondersteunt bovendien de lichaamseigen afweer. Ons kittenvoer bevat alles wat je kitten nodig heeft voor een harmonieuze groei en bevordert bovendien de lichaamseigen afweer. Zo kan je kitten de wereld op een gezonde en levendige manier ontdekken!

Droog- en natvoer voor babykatten en poezenmoeders

Ons droogvoer voor babykatten is gemaakt in extra kleine brokjes en je moet de dagelijkse hoeveelheid voer verdelen over maximaal vijf maaltijden per dag.
Net als kittens hebben ook drachtige en zogende moeders een hogere energiebehoefte. Ons kittenvoer is dus ook perfect voor moeders.

Geeft je kitten de voorkeur aan natvoer? Geen probleem. Happy Cat Kitten & Junior Land Gevogelte is ook verkrijgbaar als natvoer met veel smakelijke saus in een praktisch zakje.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Cat Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte Happy Cat Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte Young Junior Land-Geflügel - Gevogelte
Gevogelte, wortel en koriander ondersteunen katten in hun groei
Happy Cat Young Junior Land-Ente - Eend Happy Cat Young Junior Land-Ente - Eend Young Junior Land-Ente - Eend
totaalvoeding zonder granen met eend voor een gezonde groei