hc markenweltheader contentteaser_nl_aio22

Kerngezond kattengeluk

Want enkel een gezonde kat is een gelukkige kat

Goede kattenvoeding moet tegenwoordig veel meer doen dan enkel de honger van je kat stillen. De voeding moet vooral lekker smaken en gezond zijn! Daarom ontwikkelen en verfijnen we al jarenlang voortreffelijke recepturen voor onze gezonde dierenvoeding. Daarbij houden we vast aan de volgende waarden:

hc markenwelt icon katze

De liefde voor een huisdier

Opdat elke kat zijn hele kattenleven lang gezond en gelukkig aan de zijde van zijn baasje kan doorbrengen, produceren wij met veel expertise onze hoogwaardige kattenvoeding. Daarbij steunen we op onze jarenlange ervaring en competentie om perfecte recepturen te creëren met natuurlijke ingrediënten. Die vormen voor je kat de basis voor een gelukkig en vitaal kattenleven. Aan al hun bijzondere behoeften wordt op natuurlijke wijze optimaal voldaan. Zo krijgt je lekkerbekje de juiste voeding voor een lang en gezond kattenleven!

hc markenwelt aus liebe zum haustier
hd markenwelt icon natur

De connectie met de natuur

Voor onze premium kattenvoeding maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. Tot maar liefst 80% daarvan is afkomstig uit onze streek rond Augsburg. Vlees en vis komt van dieren uit verantwoorde teelt. Kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen gebruiken we principieel niet. Bovendien letten we erop dat onze kattenvoeding zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten geen belasting vormt voor het milieu en de bescherming van dieren niet in het gedrang brengt. Ons bewustzijn voor de natuur drukt zijn stempel op alles wat we doen en op de producten van Happy Cat - in harmonie met mens en natuur.

hc markenwelt liebe zur natur
hd markenwelt icon qualitaet

Passie voor kwaliteit

Hoogwaardige dierlijke proteïnen, goed verteerbare koolhydraten, uitgelezen kruiden en waardevolle oliën van uitstekende kwaliteit vormen het beste fundament voor onze Happy Cat producten. Door ze zorgvuldig en op een gezonde manier te verwerken in de Thermostufenmix® blijven alle vitamines en voedingsstoffen behouden. Zo ontstaat een kattentotaalvoeding die in alle belangrijke gezondheidsaspecten van je kat voorziet. Met deze unieke combinatie krijgt je kat alles wat hij nodig heeft!

hc markenwelt aus liebe zur qualitaet
hd markenwelt icon tradition

De trouw aan tradities

Ons familiebedrijf produceert ondertussen al in de achtste generatie voedingsmiddelen van voortreffelijke kwaliteit. Meer dan 50 jaar geleden werd het productassortiment uitgebreid. Sindsdien produceren we in het Beierse Wehringen ook premium dierenvoeding. Op deze jarenlange ervaring en de voedingsfysiologische kennis van onze experts kan je altijd een beroep doen.

hc markenwelt aus liebe zur tradition

Voedingsconcept

Van nature perfect voorzien van waardevolle dierlijke proteïnen & vitale stoffen

meer lezen

Formule voor werkzame stoffen

Speciale formule voldoet aan de vijf belangrijkste behoeften van je kat

meer lezen

Productieproces

Met de perfecte receptuur wordt in de Thermostufenmix® onze dierenvoeding geproduceerd

meer lezen

Sociale verantwoordelijkheid

Wij zetten ons in voor mens, dier en milieu en ondersteunen sociale projecten

meer lezen


Ontdek het assortiment Happy Cat kattenvoeding

Happy Cat is perfect afgestemd op alle behoeften van je kat en verkrijgbaar in tal van lekkere soorten in zowel droog- als natvoer. Leer ons uitgebreide gamma gezonde kattenvoeding met groot vleesaandeel kennen. Voor kerngezond kattengeluk: openmaken, in het bakje doen, lekker.

Producten ontdekken