Premium Cat Food Made in Germany
Productbeschrijving

Delicaat natvoer voor katten met zachte Atlantische zalm

Happy Cat Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs is natvoer voor katten met fijne vis. De lekkere receptuur met een aandeel van meer dan 90 procent dierlijke proteïnen in het totale proteïnegehalte wordt bereid volgens ons Natural Life Concept®, dat we in samenwerking met dierenartsen ontwikkelden, en biedt een antwoord op de vijf belangrijke aspecten van de gezondheid van een kat. Het All-in-one-concept met alle belangrijke vitaminen en mineralen maakt elk ander voedingssupplement bovendien overbodig. Goed natvoer voor katten zoals Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs ondersteunt de gezondheid van de huid, het hart, het spijsverteringsstelsel en de urinewegen. Waardevolle Omega 3- en Omega 6-vetzuren bevorderen de vitaliteit en een natuurlijk glanzende vacht. Het natvoer voor katten helpt bovendien ook het vochtgehalte op peil te houden. Ons natvoer van Happy Cat is niet alleen goed voor het welzijn van je kat. Met de beste ingrediënten uit verantwoorde teelt staan wij ook voor duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Welke voordelen heeft Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs?

  • Omega-vetzuren voor een natuurlijk glanzende vacht
  • lekkere receptuur met vis
  • verpakt per portie in een plastic zakje
  • voor gecastreerde en gesteriliseerde katten

Hoe vaak moet je katten natvoer geven?

Bij het zien van zo’n waaier aan producten, vraag je je soms wel eens af of een kat überhaupt natvoer nodig heeft? Ja. Katten zouden elke dag natvoer moeten krijgen. Natvoer met een hoog vleesaandeel benadert de hoeveelheid vocht die het verorberen van een prooidier normaal zou opleveren. Met Happy Cat Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs zorg je ervoor dat ook katten met weinig dorst toch een groot deel van hun dagelijkse portie water binnen krijgen. De gangbare aanbeveling is een combinatie van twee delen natvoer en één deel droogvoer. Vergeet daarnaast niet om je kat desondanks nog vers drinkwater te geven.

En hoelang kan ik natvoer voor katten laten staan? Natvoer moet altijd vers zijn. Geef dus een portie die snel kan worden verorberd. Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs is verkrijgbaar in handige verse zakjes van 85 gram. Geopende zakjes Happy Cat natvoer kun je maximaal twee dagen in de koelkast bewaren.

Voedingsadvies
Gewicht van de kat Hoeveelheid voer (g/dag)
(Binnen-/gecastreerde katten)
Hoeveelheid voer (g/dag)
(buitenkat)
3 kg 170 200
4 kg 200 235
5 kg 235 290
6 kg 265 320
Samenstelling

vlees en organen van kip (23 %), zalm (10 %), tarwevolkorenmeel, appelvezels (0,5 %), cichorei-inuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Analytische bestanddelen

ruwe proteïne 8,0 %, ruw vet 4,5 %, ruwe vezels 0,5 %, ruwe as 1,5 %, vocht 81,0 %, omega-6 vetzuren 0,05 %, omega-3 vetzuren 0,03 %

Additieven

vitamines/kg:
vitamine E (3a700) 120 mg, biotine (3a880) 180 mcg, vitamine C (3a300) 300 mg, taurine (3a370) 400 mg

Sporenelementen /kg:
mangaan (als 3b503) 3 mg, zink (als 3b605) 20 mg

Aminozuren/kg:
L-methionine (3c305) 400 mg.

Reviews