Premium Cat Food Made in Germany

Kerngezond kattengeluk

Leer het kattenvoedingsmerk Happy Cat kennen en ervaar waarom je kat met deze voeding alles krijgt wat hij nodig heeft!

Want enkel een gezonde kat is een gelukkige kat!

Al 20 jaar lang ontwikkelen wij recepturen voor gezonde kattenvoeding die tegelijkertijd je kat verwent. Voor de bereiding van onze hoogwaardige Happy Cat kattenvoeding gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Naast de juiste portie vlees bevatten de Happy Cat nat- en droogvoervarianten alles wat je kat nodig heeft voor een gezond en gelukkig kattenleven.

Natural Life Concept® - natuurlijke totaalvoeding

We nemen de natuur als voorbeeld en maken van natuurlijke ingrediënten lekkere kattenvoeding die uit voedingsfysiologisch opzicht nuttig is voor je kat.

Vlees en vis van verantwoord geteelde dieren leveren hoogwaardige dierlijke proteïnen, die naargelang van de soort met tot maar liefst 88% het grootste en belangrijkste ingrediënt van onze kattenvoeding vormen.

Onze recepturen worden perfect afgewerkt met weldadige kruiden, waardevolle oliën en goed verteerbare koolhydraten.

Kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen gebruiken we uit principe niet.

Zo ontstaat onze natuurlijke kattenvoeding, waarmee je kat alle noodzakelijke vitale stoffen binnen krijgt!

Kerngezond kattengeluk heel simpel voeren

Openmaken, in het bakje doen, lekker.

Je wil ongetwijfeld ook dat je lievelingsdier zich goed voelt en dat jullie nog veel samen kunnen spelen en knuffelen. Met Happy Cat kies je voor een hoogwaardige kattenvoeding die heerlijk smaakt en die je kat alles geeft wat hij nodig heeft!

Met het innovatieve All-in-One concept hebben onze voedingsexperts een speciale formule voor werkzame stoffen ontwikkeld, die voldoet aan de vijf belangrijkste gezondheidsbehoeften van je kat. Dit concept zorgt voor een geregelde spijsvertering, versterkt het immuunsysteem, ondersteunt de urinewegen, helpt het hart gezond te houden en is goed voor huid en vacht.

Bengalkatze nähert sich langsam einem Teller mit Happy Cat Meat in Sauce Nassfutter darauf
Zwei Nassfutterbeutel Meat in Sauce mit einer Katze und einem Teller, auf dem Nassfutter angerichtet wurde