Premium Cat Food Made in Germany

Natural Life Voedingsconcept

Natuurlijke ingrediënten voor kerngezond kattengeluk

Want enkel een gezonde kat is een gelukkige kat!

Voor de bereiding van onze hoogwaardige Happy Cat kattenvoeding gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Naast de juiste portie vlees bevat Happy Cat kattenvoeding alles wat je kat nodig heeft voor een gezond en gelukkig kattenleven.

Natural Life Concept® - natuurlijke totaalvoeding

Ons uniek voedingsconcept neemt de natuur als voorbeeld. Alle Happy Cat recepturen worden ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een uit voedingsfysiologisch oogpunt zinvolle en wetenschappelijk onderbouwde combinatie van levensnoodzakelijk voedingsstoffen. Als hoofdingrediënt gebruiken we uitsluitend hoogwaardige dierlijke proteïnen van dieren uit verantwoorde teelt. Onze verfijnde recepturen worden aangevuld met uitgelezen kruiden, waardevolle oliën, goed verteerbare koolhydraten en voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen. Bij de productie van ons hoogwaardig droogvoer gebruiken we met opzet geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen. Met het Happy Cat Natural Life Concept® krijgt je kat van nature alle noodzakelijke vitale stoffen!

Hoog vleesaandeel in de kattenvoeding

Vooral een groot aandeel dierlijke proteïne in de voeding is essentieel voor je kat. Naargelang van de soort bestaat onze hoogwaardige kattenvoeding uit tot maar liefst 88% dierlijke proteïnen. Het vlees of vis zijn uiteraard afkomstig van dieren uit verantwoorde teelt. Ze bevatten essentiële of levensnoodzakelijke aminozuren, zoals taurine, dat in de hersenen, de spieren, de lever, de hartspier en het netvlies van een kat zit. Aangezien katten geen taurine kunnen opslaan, moeten ze het elke dag opnieuw opnemen via de voeding. Onze kattenvoeding met hoog vleesaandeel worden verfijnd met groenten, bessen en kruiden. Zo ontstaan de perfecte recepturen voor onze soorten Happy Cat kattenvoeding, die je kat gezond & actief houden!

Voor kerngezond kattengeluk

Onze dierenartsen en voedingsexperts hebben voor jou en je kat perfecte recepturen ontwikkeld, aangepast aan de leeftijd en de behoeften van je kat. Die bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, die je kat alles geven wat hij nodig heeft. Voor gezonde & gelukkige katten, die zich op en top voelen!