Premium Cat Food Made in Germany
Productbeschrijving

Natvoer voor katten met licht verteerbare eend

Natvoer voor katten met een hoog vleesaandeel garandeert niet enkel een voeding op maat van katten. Hoogwaardige voeding zoals onze Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Ente (eend) helpt in grote mate ook het vochtgehalte op peil te houden – en helpt zo de urinewegen gezond te houden. Het aandeel dierlijke proteïnen in het totale proteïnegehalte van het natvoer voor katten, samengesteld volgens ons Natural Life Concept®, bedraagt meer dan 90 procent. Het helpt de dieren ook op verschillende vlakken gezond te houden, zoals het maagdarmkanaal, het hart, de vacht, het immuunsysteem en de huid. Bovendien is het natvoer ook geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Door ons voedingsfysiologisch bewezen All-in-one-concept bevat het alle belangrijke vitamines en mineralen. Je hebt naast het natvoer dus geen andere voedingssupplementen meer nodig.

Wat is er zo goed aan Meat in Sauce Culinary Land-Ente?

  • innovatieve formule voor werkzame stoffen
  • ondersteunt de urinewegen
  • hoog aandeel dierlijke proteïnen
  • houdt het vochtgehalte op peil
  • per portie verpakt in een zakje

Hoe vaak moet een kat natvoer krijgen?

Je hebt je dit wellicht ook wel al afgevraagd: heeft een kat natvoer nodig? Veel katten zijn dol op droogvoer en zouden het liefst de hele dag door eten. Dagelijks een deel droogvoer en twee delen natvoer is echter ideaal. Katten hebben immers de neiging om te weinig te drinken. Door natvoer voor katten zoals Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Ente te eten, nemen ze een deel van hun dagelijkse waterbehoefte op via de voeding. Dat betekent niet dat natvoer een vervanging kan zijn voor drinkwater. Dat moet altijd beschikbaar zijn. Geopende zakjes van onze soorten Happy Cat natvoer voor katten kun je trouwens twee dagen bewaren in de koelkast. Over het algemeen laat je de voeding ook best niet te lang in het voerbakje staan.

 

Voedingsadvies
Gewicht van de kat Hoeveelheid voer (g/dag)
(Binnen-/gecastreerde katten)
Hoeveelheid voer (g/dag)
(buitenkat)
3 kg 170 200
4 kg 200 235
5 kg 235 290
6 kg 265 320
Samenstelling

Vlees en organen van kip (27 %), eendenkarkas (10 %), tarwevolkorenmeel, appelvezels (0,5 %), cichorei-inuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Analytische bestanddelen

ruwe proteïne 8,0 %, ruw vet 4,5 %, ruwe vezels 0,5 %, ruwe as 1,5 %, vocht 81,0 %, omega-6 vetzuren 0,05 %, omega-3 vetzuren 0,03 %

Additieven

vitamines/kg:
vitamine E (3a700) 120 mg, biotine (3a880) 180 mcg, vitamine C (3a300) 300 mg, taurine (3a370) 400 mg

Sporenelementen /kg:
mangaan (als 3b503) 3 mg, Zink (als 3b605) 20 mg

Aminozuren/kg:
L-methionine (3c305) 400 mg.

Reviews