Premium Cat Food Made in Germany
Productbeschrijving

Natvoer voor katten met geselecteerd gevogelte

Natvoer voor katten met een hoog vleesaandeel garandeert niet enkel een voeding op maat van katten, met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Ons natvoer Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel helpt ook het vochtgehalte van je kat op peil te houden. Het sappige gevogelte in het natvoer ondersteunt bovendien het lichaamseigen afweersysteem.

De ingrediënten in ons natvoer met saus helpen daarnaast ook om het spijsverteringsstelsel, de urinewegen, de hersenen, het immuunsysteem, de huid en de vacht gezond te houden. Dankzij ons All-in-one-concept heb je naast de dagelijkse portie voeding geen andere voedingssupplementen nodig, want alle essentiële mineralen en vitamines zijn al aanwezig. Het is uitstekend geschikt als voeding voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.

Wat zijn de voordelen van Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel?

  • hoog vleesaandeel
  • licht verteerbaar
  • houdt het vochtgehalte op peil
  • ondersteunt het lichaamseigen afweersysteem
  • altijd vers door plastic verpakking

Hoelang mag natvoer voor katten blijven staan?

Hoelang natvoer voor katten geopend in het zakje vers blijft, hangt af van verschillende factoren, zoals de luchtvochtigheid in verwarmde ruimtes of de temperatuur. Er is geen eenduidig antwoord op. Als er drogere plekken op het oppervlak van de voeding verschijnen, zal je kat het etensrestje waarschijnlijk links laten liggen. Geef je kat altijd een hoeveelheid natvoer die ze snel kunnen opeten en verdeel de dagelijkse hoeveelheid over meerdere porties. Dat is heel erg eenvoudig met de plastic zakjes van 85 gram, waarin Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel en de vele andere lekkere soorten Happy Cat natvoer goed blijven. Een geopend zakje kun je gekoeld ongeveer twee dagen lang bewaren.

Voedingsadvies
Gewicht van de kat Hoeveelheid voer (g/dag)
(Binnen-/gecastreerde katten)
Hoeveelheid voer (g/dag)
(buitenkat)
3 kg 170 200
4 kg 200 235
5 kg 235 290
6 kg 265 320
Samenstelling

Vlees en organen van kip en kalkoen (37 %), tarwevolkorenmeel, appelvezels (0,5 %), cichorei-inuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Analytische bestanddelen

Vlees en organen van kip en kalkoen (37 %), tarwevolkorenmeel, appelvezels (0,5 %), cichorei-inuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Additieven

vitamines/kg:
vitamine E (3a700) 120 mg, biotine (3a880) 180 mcg, vitamine C (3a300) 300 mg, taurine (3a370) 400 mg.

Sporenelementen /kg:
mangaan (als 3b503) 3 mg, zink (als 3b605) 20 mg

Aminozuren/kg:
L-methionine (3c305) 400 mg.

Reviews