Premium Cat Food Made in Germany
Productbeschrijving

Natvoer voor katten met exquise forel

Fijnproevers met een voorliefde voor vis serveer je met Happy Cat Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle een heerlijke portie natvoer voor katten. Dankzij het hoge aandeel dierlijke proteïnen krijgt je kat alle noodzakelijke voedingsstoffen plus een extra portie vocht erbovenop, cruciaal voor een evenwichtige vochtbalans en een goede werking van de nieren. Lekker natvoer voor katten met smaakvolle saus van Happy Cat wordt op gezonde wijze bereid volgens ons Natural Life Concept®, dat we ontwikkeld hebben in samenwerking met dierenartsen. Het natvoer met hoog vleesaandeel bevat alle belangrijke vitamines en mineralen. Het voedingsfysiologisch bewezen concept heeft tal van voordelen voor de gezondheid van je kat: voor de vacht en de huid, het hart en het immuunsysteem, het maagdarmkanaal en de urinewegen. Meat In Sauce Culinary Quellwasser-Forelle is licht verteerbaar en is ook uitstekend geschikt voor gecastreerde honden en gesteriliseerde katten.

Welke voordelen biedt Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle?

  • natuurlijke ingrediënten
  • voedingsfysiologisch bewezen
  • ideaal voor gecastreerde en gesteriliseerde katten
  • bevordert een natuurlijk glanzende vacht

Hoe vaak moet je je kat natvoer geven?

Heeft een kat natvoer nodig? Ja. Katten hebben over het algemeen maar weinig dorst. Katten die overwegend droogvoer krijgen en zelden drinken, kunnen nierproblemen ontwikkelen. Natvoer met een hoog vleesaandeel zoals Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle levert je kat alle noodzakelijke voedingsstoffen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat voor een groot stuk aan zijn waterbehoefte wordt voldaan. Je biedt het natvoer best ook in meerdere porties verdeeld over de dag aan en vult het aan met een portie Happy Cat droogvoer. Natuurlijk moet je kat steeds vers drinkwater ter beschikking hebben, welke voeding je hem ook geeft.

En hoelang mag je dat laten staan, een portie natvoer voor katten? Laat geen oudere restjes in het voerbakje staan, want bij warme temperaturen kunnen er kiemen in ontstaan. Happy Cat Meat in Sauce voeding zoals Culinary Quellwasser-Forelle blijft na opening ongeveer twee dagen goed in de koelkast.

Voedingsadvies
Gewicht van de kat Hoeveelheid voer (g/dag)
(Binnen-/gecastreerde katten)
Hoeveelheid voer (g/dag)
(buitenkat)
3 kg 170 200
4 kg 200 235
5 kg 235 290
6 kg 265 320
Samenstelling

vlees en organen van kip (27 %), forel (10 %), tarwevolkorenmeel, appelvezels (0,5 %), cichoreiinuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Analytische bestanddelen

ruwe proteïne 8,0 %, ruw vet 4,5 %, ruwe vezels 0,5 %, ruwe as 1,5 %, vocht 81,0 %, omega-6 vetzuren 0,05 %, omega-3 vetzuren 0,03 %

Additieven

vitamines/kg:
vitamine E (3a700) 120 mg, biotine (3a880) 180 mcg, vitamine C (3a300) 300 mg, taurine (3a370) 400 mg.

Sporenelementen /kg:
mangaan (als 3b503) 3 mg, zink (als 3b605) 20 mg

Aminozuren/kg:
L-methionine (3c305) 400 mg.

Reviews