Premium Cat Food Made in Germany
Productbeschrijving

Geselecteerd natvoer voor katten met hartig rundvlees

Goed natvoer voor katten met een hoog vleesaandeel dragen in grote mate bij tot de gezondheid van je kat. Met Happy Cat Meat in Sauce Culinary Voralpen-Rind serveer je je kleine fijnproever natvoer met geselecteerde ingrediënten en belangrijke voedingsstoffen, vitamines en sporenelementen. Meat in Sauce Culinary Voralpen-Rind bevat een aandeel van meer dan 90 procent dierlijke proteïnen in het totale proteïnegehalte en het vochtgehalte in het natvoer helpt de urinewegen gezond te houden en het vochtgehalte op peil te houden. Alle recepturen werden ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en bevatten alle ingrediënten voor een voeding op maat van katten, helemaal volgens ons Natural Life Concept®. Dankzij de vitamines en mineralen die in de voeding zitten, heb je geen extra voedingssupplementen nodig. Hoogwaardige dierlijke proteïnen en andere ingrediënten uit verantwoorde teelt zijn de reden voor de hoge kwaliteit van onze producten.

Welke voordelen biedt Meat in Sauce Culinary Voralpen-Rind?

  • aandeel van meer dan 90 procent dierlijke proteïnen in het totale proteïnegehalte
  • uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • ondersteunt de urinewegen
  • geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten
  • handig vers zakje

Hoe vaak moet je kat natvoer krijgen?

Heb je je wel al eens afgevraagd of een kat natvoer nodig heeft? Het antwoord ligt voor de hand. In de natuur haalt een kat het grootste deel van zijn vocht uit zijn prooien. Een gevangen muis heeft bijvoorbeeld een vochtgehalte van zo’n 80 procent. Dat houdt dan ook in dat een kat evolutionair gezien geen grote dorst heeft. Opdat je kat voldoende water zou drinken, moet je je kat dagelijks natvoer geven. Veel experten raden aan om gemengd te voeren (gezien de voedingsstoffenwaarde): twee delen goed natvoer met hoog vleesaandeel en één deel droogvoer. Natuurlijk moet je kat ook op elk moment drinkwater kunnen drinken.

Voedingsadvies
Gewicht van de kat Hoeveelheid voer (g/dag)
(Binnen-/gecastreerde katten)
Hoeveelheid voer (g/dag)
(buitenkat)
3 kg 170 200
4 kg 200 235
5 kg 235 290
6 kg 265 320
Samenstelling

Vlees en organen van kip (27 %), vlees en organen van rund (10 %), volkorentarwemeel, appelvezels (0,5 %), cichorei-inuline (0,4 %), natriumchloride, visolie (0,1 %), zonnebloemolie (0,1 %)

Analytische bestanddelen

ruwe proteïne 8,0 %, ruw vet 4,5 %, ruwe vezels 0,5 %, ruwe as 1,5 %, vocht 81,0 %, omega-6 vetzuren 0,05 %, omega-3 vetzuren 0,03 %

Additieven

vitamines/kg:
vitamine E (3a700) 120 mg, biotine (3a880) 180 mcg, vitamine C (3a300) 300 mg, taurine (3a370) 400 mg.

Sporenelementen /kg:
mangaan (als 3b503) 3 mg, zink (als 3b605) 20 mg

Aminozuren/kg:
L-methionine (3c305) 400 mg.

Reviews